O masina de oras

O masina de oras

Lansată din 1990, mașina urbană a producătorului francez – Renault Clio , s-a impus de la inceput ca un pariu sigur pe segmentul său. Pentru închirierea unei mașini mici versatile, flota auto Francrocar  este echipată cu Renault Clio pe care il puteti inchiria la prețuri care vă pot surprinde!

Dacă Renault Clio este o mașină atât de populară, este pentru că este utilă în tot felul de situații, motiv pentru care Francrocar  a adăugat-o in flota sa . O închiriere Renault Clio se pretează nevoilor multiple de mobilitate. Cu dimensiunile sale compacte, rămâne un model de oraș, dar puteți parcurge distante lungi cu acest vehicul precis, stabil, cu o manevrabilitate excelentă a drumului pentru această categorie.

Punctele forte ale Renault Clio :

Cu o închiriere Renault Clio, călătoriți întotdeauna liniștiti, indiferent dacă intenționați să vă deplasați în oraș sau prin tara .

* Este o mașină cu consum redus de combustibil, cu emisii de CO2 de până la 90 g / km.

*Renault Clio este, de asemenea, o mașină care are un nivel excelent de siguranță, cu asistență de frânare de urgență și ABS, control dinamic de conducere (ESP) îmbunătățind comportamentul în caz de pierdere a aderenței.

*Controlul vitezei de croazieră și limitatorul de viteză sunt standard pe noul Renault Clio.

* Este o mașină de oraș mică, ușor de manevrat, cu sisteme de propulsie excelente și o manevrare foarte eficientă.

*Confortul este o altă calitate excelentă a Renault Clio, care se străduiește să aibă grijă de siguranta pasagerilor , după cum arată nivelul ridicat de calitate al finisajelor.

* Noul Renault Clio oferă mai multă modularitate

* Portbagajul este generos și cu un volum de 300 l.

* În plus, Renault Clio de ultimă generație este o mașină cu un design exterior foarte dinamic și un interior plin de satisfacții .

Închiriați un Renault Clio Estate: un break compact de familie .

Clio Estate este foarte plăcut la  drum ,cu o manevrare facila  . Este cel mai bun din segmentul sau  în ceea ce privește economia de combustibil și reducerea emisiilor de CO2.

Aceste calități îl fac  ideal  pentru a merge cu familia în weekend sau in vacanța ta în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.