Anul acesat atrage toate privirile cu NOUL RENAULT MEGANE !

Anul acesat atrage toate privirile cu NOUL RENAULT MEGANE !

Primul model Megane a fost lansat in 1995, insa a doua generatie a fost cea care a facut din Megane un model arhicunoscut , inclusiv in tara noastra .Lansat in 2002 , Megane II a fost votat ” masina anului in Europa ” un an mai tarziu si a acumulat maximul de 5 stele la testele de siguranta EuroNCAP, fiind primul autoturism compact care a reusit acest punctaj .

Megane II a oferit la timpul sau tehnologii inovatoare precum pornirea prin buton , oferita standard pentru toate modelele .

Megane a beneficiat de un facelift in 2006  , iar in 2008 a fost lansata a treia generatie. Megane III se afla deja la al doilea facelift , ultimul , anul viitor urmand a fi lansat noul Megane .

Anul acesta , 2020 , in plina pandemie , Renault a lansat un nou model de Renault Megane :Hatchback compact .

Linii armonioase, elemente atent studiate și detalii de finisare rafinate , atractiv și dinamic, Noul MEGANE se face remarcat cu un design exterior împrospatat și un interior high-tech mai sofisticate .

Noutatile constau si in asistență pentru șofer Renault EASY DRIVE, sistem multimedia la bord EASY LINK, setări MULTI-SENSE și multe altele.

Cu sistemul multimedia EASY LINK, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, poți accesa cu ușurință toate aplicațiile și serviciile conectate, de pe ecranul central cu diagonala de 9,3” al noului MEGANE.

Sistemele de asistență la condus Renault EASY DRIVE ofera asistență pentru autostradă și trafic, cruise control adaptiv Stop & Go, sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS) cu detectare bicicliști și pietoni. Sistemele  de asistență pentru șofer sporesc siguranța și plăcerea de a conduce.

Breakul elegant și adaptabil

Exterior Noul MEGANE Estate

Cu aripile din spate proeminente, liniile elegante, lungimea foarte mare a suprafeței de încărcare, portbagajul generos și modulabil și multitudinea de compartimente de depozitare, noul RENAULT MEGANE Estate este un break care îmbină eleganța și funcționalitatea.

 Anul acesta fii pregătit să atragi toate privirile cu noul Renault Megane !

www.francrocar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.