Hyundai IX35http://www.francrocar.ro/rent-a-car-more.php?car=ix35

Pentru a spori atractivitatea gamei sale, dar şi pentru a inspira un look mai proaspăt unuia dintre cele mai bine vândute modele ale sale, Hyundai a adus la Geneva un ix35 uşor modificat.

Faceliftul va încerca să atragă noi clienţi cu câteva detalii estetice discrete. Cel mai important detaliu este prezenţa luminilor LED în spoilerul frontal. Blocurile optice au fost şi ele redesenate în interior, în vreme ce spoilerul a rămas neschimbat. Nu sunt detalii despre alte modificări la nivel exterior, însă am putea vedea la Geneva şi câteva modele noi de jante.

În schimb, Hyundai IX 35  promite îmbunătăţiri tehnice numeroase, printre care şi o gamă de motorizări mai eficientă. Gama va marca şi prezenta unui diesel R cu o tehnologie de reciclare a gazelor de eşapament, abreviată LP-EGR.

La capitolul dinamică, Hyundai oferă şi un nou sistem de direcţie, botezat Flex Steer, care le va permite şoferilor să opteze între modurile Normal, Sport şi Confort pentru a personaliza nivelul de răspuns şi experienţa generală de condus.

La interior, Hyundai va miza pe materiale noi şi pe o lista de dotări ce va include faruri bi-xenon şi un nou ecran tactil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.