Mitsubishi ASX 4×4 o masina de teren pe gustul tuturor .

Desi este proiectata ca o mașină de zi cu zi ,ușor de condus, ușor de parcat, datorita sistemului 4WD controlat electronic , Mitsubish ASX 4×4 oferă stabilitate în cele mai solicitante condiții de drum.

 

Sistemul Auto Stop & Go oprește motorul la semafor, evitând risipa de combustibil și reducând emisiile CO2 fără a întrerupe sistemele electronice. Motorul repornește imediat, astfel încât nu veți fi nevoiți să așteptați. Modelul Mitsubishi ASX dispune de toate beneficiile unui SUV : poziție înaltă de condus si garda înaltă la sol vă ofera stabilitate pe sosele in conditiile unui timp nefavorabil .

Ușor de parcat ,șor de condus, ușor de iubit, consum redus de combustibil , acest SUV aspectuos este destul de compact pentru a se strecura pe străduțele orașului, totuși suficient de mare pentru a fi practic. Iar sistemul electronic avansat 4WD oferă stabilitate excelentă în orice condiții de drum.

Mic pe exterior, mare la interior , acest SUV este suficient de spatios pentru ca cinci adulți să poată călători comod. De asemenea, modelul dispune de finisaje de calitate și caracteristici avansate tehnologic care fac nu doar călătoria, ci și viața, mult mai ușoară.Sistemul (4WD) de tractiune integrala a fost creat utilizând tehnologii dezvoltate de-a lungul mai multor ani. O serie de cuplaje controlate electronic cuplează efortul de torsiune direct de la puntea din față la puntea din spate atunci când este detectată alunecarea. Controlul Activ al Stabilității analizează mersul vehiculului și identifică orice mișcare instabilă. Apoi, ajustează automat puterea motorului și aplică frâna pe roțile din stânga sau dreapta pentru a menține stabilitatea. Rezultatul se vede în viraje, stabilitate și manevrabilitate mai bune.

www.francrocar.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.