home Articole, autoturisme, Despre masini, location de voitures, rent a car bucuresti Cateva sfaturi pentru a inchiria o masina

Cateva sfaturi pentru a inchiria o masina

Cateva sfaturi pentru a inchiria o masina :

O vacanta in strainatate , defectarea masinii personale chiar inaintea unei deplasari , nevoia unei masini mai mari in care sa incapa intreg grupul care se deplaseaza in excursie … Oricare ar fi motivul , gasirea unui autoturism de inchiriat poate fi o provocare . Cu experienta in activitatea de rent a car de un sfert de secol , Francrocar ofera clientilor sai consiliere in alegerea masinii perfecte , dar si masini noi , de cea mai buna calitate , dotate corespunzator anotimpului respectiv , masini adaptate nevoilor clientilor sai . Puteti inchiria de aici , masini 4×4 , SUV , microbuze , masini mici de oras , break sau sedan . Printre autoturismele noastre ( modele autohtone sau de import ) , vom gasi unul care sa se incadreze in bugetul tau , care sa-ti indeplineasca toate asteptarile si care sa –ti faca calatoria cat mai agreabila .

IMG_2172

De cele mai multe ori alegerea masinii potrivite pentru vacanta este lucrul essential : inchirierea unui autoturism de oras sau a unui autoturism compact care poate transporta in medie 4 pasageri – diferenta de prêt intre cele doua categorii este minima , insa de obicei aceste categorii sunt cele mai solicitate si de obicei rezervarea se face din timp mai ales daca aveti nevoie de masina in perioada vacantelor scolare .

Unele companii de inchiriere ofera tarife mici pentru masinile de pe site , insa de foarte multe ori , exista taxe ascunse care se adauga acestor tarife ca de exemplu taxa de kilometraj care este adaugat separat la finalul perioadei de inchiriere . Recomandarea noastra este de a inchiria o masina cu kilometraj nelimitat ; nimic nu este mai neplacut decat la finalul vacantei sa ti se solicite o suma suplimentara pentru kilometrajul in plus efectuat .

Cititi cu atentie contractul , intrebati reprezentantul societatii de rent a car ce include tariful de inchriere . Daca doriti sa treceti granitele tarii , majoritatea firmelor de rent a car nu accepta acest lucru , asa ca este bine sa le comunicati de la inceput acest lucru si sa obtineti documentele necesare pentru asta.

Starea autovehiculului : Cand inchiriezi o masina pentru a evita problemele, va recomandam sa va luati sufficient timp la preluarea dar si la predarea autoturismului pentru a face inspectie interioara si exterioara a acestuia impreuna cu reprezentantul societatii de rent a car .                                         Acest lucru este important si la intoarcerea din calatorie pentru a demonstra ca ati adus masina in aceleasi conditii in care ati preluat-o .

In afara de inchirierea masinii , unele firme de rent a car asigura si alte servicii , menite sa fidelizeze clientii . Printre acestea , in afara de a oferi clientului masina acolo unde are nevoie ( la aeroport , la hotel sau la domiciliul clientului ) se mai poate pune la dispozitia acestuia GPS , scaun pentru copil , portbagaj suplimentar exterior , lanturi pentru zapada , dar mai ales discounturi semnificative .

Daca ai gasit compania de rent a car in care poti avea incredere , nu renunta la ea . Avantajele vor fi de ambele parti . Francrocar rent a car iti garanteaza vacanta reusita si iti ofera cateva sfaturi pentru a inchiria o masina!

IMG_2338

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *