home Articole     De ce sa inchiriezi o masina de la Francrocar 

    De ce sa inchiriezi o masina de la Francrocar 

1.modalitatea simpla de a rezerva masina : completeaza formularul online de pe site sau trimite un email pe adresa : rent.a.car@francrocar.ro si in cel mai scurt timp posibil, vei primi o oferta personalizata de la Francrocar . Daca telefonul iti este la indemana , poti suna la unul dintre numerele noastre de telefon 004 0740191912 /  004 0723560674 si rezervarea unei masini adaptate nevoilor tale va fi facuta imediat .

2.conditii flexibile : fie ca efectuati o rezervare , modificati sau anulati rezervarea – acestea vor fi facute fara cheltuieli din partea voastra , online sau cu un simplu telefon  .

3.transparenta preturilor : pretul oferit include asigurari ,kilometraj nelimitat , taxe . Odata stabilit tariful cu unul dintre membri echipei Francrocar , poti fi sigur ca la preluarea masinii nu vor aparea alte taxe  au cheltuilei suplimentare , care iti pot da vacanta peste cap . Acest lucru se intampla de obicei la firmele care ofera tarife mici pe site , tarife care se dubleaza in momentul preluarii masinii

4.posibilitatea inchirierii pe termen scurt , pe termen mediu , sau chiar pe termen lung .

Inchirierea pe termen mediu , ofera posibilitatea de a schimba masina in functie de nevoile tale ( de exemplu poti trece de la o masina mica de oras in timpul saptamanii , la o masina de teren sau un microbus in weekend , atunci cand pleci cu familia sau prietenii in vacanta ).

5.clientii fideli , beneficiaza de  tarife preferentiale si de tot sprijinul nostru  pentru a avea un sejur placut pe durata inchirierii unei masini in Romania .

6.in cei 25 de ani de experienta , am invatat sa ne adaptam oferta la cerintele clientilor nostri , iar pe parcursul inchirierii sa oferim support in ceea ce priveste sfaturi de calatorie in Romania , sfaturi referitoare la cazare , restaurante de calitate , locuri de vizitat . Clientii pot primi harti , GPS uri , scaune pentru copii , lanturi fara costuri suplimentare .

Acestea sunt motivele pentru care  am crescut alaturi de clientii nostri .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *