home Articole Honda Civic cel mai vandut model al celor de la Honda

Honda Civic cel mai vandut model al celor de la Honda

www.francrocar.ro

 Siguranta este un aspect care nu accepta compromisuri, asa ca noul Civic Sedan ca si toate celelalte modele Honda, au toate sistemele de siguranta: airbag sofer/pasager, airbag-uri laterale si airbag-uri tip cortina, ABS, controlul tractiunii si stabilitatii (VSA), asistenta la franarea de urgenta (BA), distributia fortei de franare (EBD), servodirectie asistata electric (EPS), tetiere active fata, sistem de asistenta la pornirea din rampa.

1

DESIGN INTERIOR : utilizarea materialelor de cea mai buna calitate completeaza designul ergonomic si rafinat..

DESIGN EXTERIOR:Forma dinamica a modelului ii ofera un aspect de exceptie, in acelasi timp optimizandu-i aerodinamica si eficienta consumului de combustibil. Liniile cu aspect atletic, atent trasate, alaturi de noile aliaje sportive, transmit din prima secunda, capacitatile si performantele masinii, totul in timp ce notele subtile de design ii adauga o doza de rafinament. Fiecare detliu de design al usii modelului Civic 4 a fost gandit atat pentru a arata exceptional, cat si pentru a oferi o calatorie placuta.

In ceea ce priveste cutia de viteze automata , cei de la Honda  isi imbunatatesc continuu modelele atat ca design exterior dar si ca performanta a cutiei de viteze cu transmisie automata http://blog.francrocar.ro/cutie-de-viteze-manuala-sau-automata/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *