home Articole, Despre masini Minibusul Mercedes Vito

Minibusul Mercedes Vito

Alegeti  sa inchiriati un minivan de la Francrocar in Romania , din parcul nostru auto din Bucuresti , la preturi accesibile incluzand toate taxele si cheltuielile si calatoriile prin Romania vi se vor parea mai placute . Flota noastra de masini , este formata din marci de top , prin care incercam sa oferim clientilor confort , securitate si comoditate . Minibusul Mercedes Vito , este unul dintre cele mai sigure vehicule de pe sosea , proiectat pentru calatoriile de grup , pentru familiile numeroase si cu multe bagaje .

Sistemele de Asistenta pentru sofer sunt din cele mai recente , cum ar fi : asistenta la parcare , functie indispensabila in orasele agglomerate , cu putine locuri de parcare .

Spatios si confortabil , cu scaune versatile , in functie de nevolie clientului , cu spatiu generos la picioare atat soferul cat si calatorii , se pot bucura de o calatorie placuta .

Inchiriati un microbus in Romania si veti avea sufficient spatiu pentru bagaje si pentru orice echipamente de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei .

Fie ca vei calatori spre litoralul insorit al Marii Negre  fie , ca asa ca multi dintre clientii nostri faci turul oraselor  sasesti din Transilvania : Bucuresti – Brasov- Sighisoara – Sibiu- Bucuresti , sau vrei sa vizitezi manastirile din Nordul Moldovei , indiferent pe unde vei calatori , pe drumiri nationale  sau pe putinele autostrazi din Romania , Mercedes Vito iti va fi partenerul ideal la drum , iar echipa Francrocar furnizorul tau de servicii de rent a car .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *