home Articole, Despre masini Vrei sa iesi in evident in anul 2017 ?

Vrei sa iesi in evident in anul 2017 ?

Puternic, rafinat şi modern , liniile fluide și postura robustă reprezintă caracteristicile cheie ale noului model se la Opel.

Opel Mokka este rafinat, modern și se adaptează la orice mediu, cu design dinamic atât la interior, cât și la exterior , spațiu versatil ca să te poți relaxa .

  • Nivelul ridicat de siguranță și sistemele de asistenţă eficiente
  • Șasiu convingător, motoare economice

opel_mokka_exterior_view_768x432_mok15_e03_056

Cum arata Opel Mokka :

Cu formele sale sofisticate și aerodinamice, postura serioasă și liniile uşor rotunjite, modelul Opel Mokka promite o schimbare binevenită. Atrăgător și uşor de recunoscut, nu are nevoie de elemente ostentative pentru a ieşi în evidenţă. Cu spaţiu interior generos dar in acelasi timp un autovehicul uşor de parcat , Opel Mokka se poate adapta aproape oricărui stil de viaţă. Ai nevoie de mai mult spațiu? Pur şi simplu pliază scaunele. Spaţiul de depozitare suplimentar a  fost organizat şi integrat cu grijă.

interior-mokka

Sisteme avansate de asistență pentru șofer, măsuri de siguranţă pasivă cu eficienţă dovedită şi tehnologii inteligente: toate plasează modelul Opel Mokka cu mult în faţă şi menţin controlul, oriunde vei conduce.

Punctajul maxim de 5 stele la testele NCAP și procentul uimitor de 100% obținut la categoria sistemelor de asistență pentru șofer.

Inovaţiile tehnologice se îmbină în mod armonios pentru a asigura un nivel superior de confort, rezistență și integritate.

Mergi oriunde cu stil cu Opel Mokka !

Opel Mokka te asteapta sa-l inchiriezi de la Francrocar .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *